Werkwijze

Ik help je het beste uit je huis te halen!

Jouw wensen vertaald naar een lekker huis voor jou en je gezin.

Als je de stap zet om je huis aan te pakken dan verwacht je een optimaal resultaat. Op deze pagina lees je welke resultaten je kunt verwachten van mijn dienstverlening, de filosofie erachter, mijn aanpak en wat Lisette anders maakt dan andere architecten.

*

Lisette kan je helpen het volgende te bereiken:

– Je hebt een comfortabel, lekker huis met voldoende ruimte voor jou en je gezin Een gezellig huis dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Een rustpunt waar je weer helemaal jezelf kan zijn.

– Je hebt een concreet verbouwingsplan waarin jouw woonwensen vertaald zijn  Je hebt volstrekt helder hoe je jouw droomhuis gaat vormgeven en realiseren. Een plan dat past bij wie je bent.

– Je hebt het huis waar je van droomde. Een metamorfose waarbij je woning volledig is aangepast op jouw manier van leven. Een huis met de uitstraling en het karakter dat bij jou past.

– Je hebt een sfeervol huis met uitstraling waar jij je weer thuis voelt. Een complete facelift van je oude woning. Je huis straalt weer!

– Je hebt een beeld van de mogelijkheden van een woning. Je hebt goed op een rij of jouw plannen haalbaar zijn in dit pand. Je hebt duidelijk voor ogen of je met een verbouwing  jouw wensen en ideeën kan realiseren.

*

Filosofie

Verbouwen is leuk en moet ook leuk blijven. Daar zorg ik voor! Ik maak jouw verbouwing eenvoudiger en inspirerend. Met als resultaat het huis waar jij je thuis voelt.

In iedere woning schuilen ongekende mogelijkheden Uit welke periode je huis ook stamt. De kunst is deze mogelijkheden te herkennen en optimaal te benutten. Met een slimme draai of een ander inzicht is uit iedere woning het beste te halen. Jij kan wonen zoals hij wil!

Een verbouwing moet meerwaarde geven. Altijd. Niet alleen voor jou en je gezin. Maar je huis moet ook letterlijk meer waard worden. Jouw investeringen moeten zichzelf terug betalen. Mijn inbreng zal je daarbij helpen.

*

Wat maakt ons uniek?

Ik zorg voor een maximaal resultaat met slimme oplossingen. Verbouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het bespaart je tijd en geld om met minimale inspanningen het optimale uit je huis te halen. Een slim verbouwingsplan betaalt zichzelf terug. Niet alleen voor je huidige gebruik, maar ook voor eventuele ingrepen in de toekomst.

Ik realiseer een sfeer die bij jou past  Jouw eigenheid staat centraal. Op welke manier je ook met Lisette samenwerkt, het draait om jouw huis en jouw manier van leven. Het draait om hoe jij wil wonen. Vormgeving is een middel om jouw manier van wonen mogelijk te maken.

Ik streef naar optimale functionaliteit Naast beleving is het gebruik van je huis heel belangrijk. Een huis is een gebruiksvoorwerp. En moet daarom naadloos aansluiten op jouw levensstijl en gebruik. Lisette biedt originele en haalbare oplossingen voor meer ruimte en rust in je drukke leven.

Je hebt nu een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten als je met ons samenwerkt, van onze aanpak en filosofie. Lees hier verder over onze verschillende vormen van dienstverlening.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s